Monday, February 22, 2010

Kinderpret Disco


Kinderpret is: iets leuks doen op je vrije woensdagmiddag!

Twee of drie keer in de maand komt er theater in de OCCII. Even in een andere wereld zijn. Van circus tot poppentheater voor peuters tot zesde-groepers. En soms mag je zelf meedoen.

Op de andere woensdagen kun je vaak iets leren of maken op de workshop. Dans, percussie, theater, circus, beeldende kunst, muziek etc. Reserveer op tijd voor een workshop, want er kunnen meestal niet veel kinderen tegelijk meedoen. Er is geen reservering mogelijk voor groepen op workshops.

Een paar keer per jaar is er de kinderdisko en draait onze DJ Barbapapa de laatste hits voor je. De disko's hebben feestthema's en behalve swingen kun je je ook verkleden en geschminkt worden, er is altijd een knutsel en soms een act.

Bij mooi weer in mei en augustus doen we het programma het liefst buiten op het knusse binnenpleintje van De Binnenpret (eerste Schinkelstraat 14-16) waar OCCII een onderdeel van is.

Wij van de Kinderpret vinden het leuk om er samen met de kinderen iedere woensdag weer iets moois van te maken. Als je als ouder ergens aan mee wilt helpen, of leuke ideeën / materiaal over hebt, moet je ons dat beslist laten weten!

We doen ons best om de prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat daar de drempel niet ligt. Met stadspas betaal je altijd € 0,50 minder.

Om teleurstelling te voorkomen wordt reservering voor theatervoorstellingen en vooral workshops sterk aangeraden. Zeg de reservering op tijd af als je uiteindelijk niet of met minder mensen komt. Reserveren kan op telefoonnummer 020-6717778. Of tot 2 dagen tevoren per e-mail: kinderpret@occii.org. Daar kun je je ook opgeven voor de Kinderpret emaillijst.

Kom op tijd! De zaal opent een kwartier van tevoren. Bij theater sluit de deur om 14.15 uur, daarna blijft ze dicht voor de rust en concentratie van de kinderen. Let op de minimumleeftijd.

No comments: