Friday, April 3, 2009

Alweer Lappersforters in gevangenis

Alweer Lappersforters in gevangenis

Nieuws van het Lappersfort: Twee bezetters in de gevangenis

In de nacht van dinsdag op woensdag werden alweer twee Lappersforters gearresteerd. Ze fietsen richting kamp terug met vuilzakken vol voedsel wanneer ze werden tegengehouden door de politie.
Wat we op dit moment weten is dat ze gisteren (woensdag) werden overgeplaatst van de cellen in het commissariaat naar de gevangenis in Brugge. Omdat ze op het moment van de arrestatie in het bezit waren van een schroevendraaier worden ze beschuldigd van het vernielen van een (onbestaande!) omheining en waarschijnlijk ook voor skippen (omdat ze vuilzakken met voedsel bij zich hadden).


IS DIT HOE DE STAD BRUGGE VAN ONS AF WIL RAKEN? DOOR ONS SYSTEMATISCH TE ARRESTEREN EN OP TE SLUITEN OP BASIS VAN VALSE BESCHULDIGINGEN?!


Op vrijdag komen Sophie en Pietrie voor de raadkamer in Brugge. Omdat Ollie (begin maart) werd vrijgelaten door de rechter in Gent verwachten de advocaat en wij een strenger optreden nu door de rechter hier in Brugge.


NAAST HET VECHTEN VOOR BOSBEHOUD VECHTEN WE ALSMAAR MEER VOOR ONZE VRIJHEID, TEGEN DE REPRESSIE EN TEGEN DE BIG-BROTHER/POLITIESTAAT!!

RECYCLING IS NOT A CRIME!

Morgen (vrijdag) wordt er een lawaaidemo gehouden voor het gerechtsgebouw (Kazernevest 3, 8000 Brugge). De zittingen vinden plaats vanaf 9 uur. Er wordt vanavond verzameld in het bos of morgen om 8 uur aan het station in Brugge.

Indien ze niet worden vrijgelaten wordt er op zaterdag een lawaaidemo gehouden richting de gevangenis. Er wordt vezameld om 13u aan het station of eerder al, in het bos.


KOM EN TOON JE SOLIDAIR MET SOPHIE EN PIETRIE VOOR HET BEHOUD VAN HET LAPPERSFORT EN TEGEN DE POLITIESTAAT!!!

No comments: