Monday, March 2, 2009

URGENT!Video call for noise demo for Lappersfort prisoner


english below
Op 25 februari werd een bezetter van het Lappersfort gearresteerd toen hij het terrein van Delhaize verliet.Hij had er gezocht naar eetbaar voedsel in de afvalcontainer. Hij werd gearresteerd en na 20 uur voor de onderzoeksrechter gebracht. Die besloot hem, met als excuus de anonimiteit van de jongeman , in voorlopige hechtenis te nemen. Concreet betekent het dat 'Ollie' terecht is gekomen in de gevangenis van Brugge. Voorlopig hebben we erg weinig informatie.

We vrezen dat deze in hechtenis een verdere criminalisering tegen een vreedzame beweging voor bosbehoud betekent. Of is het nemen van vervallen, maar eetbaar voedsel in deze tijden van economische en ecologische crisis een crimineel feit geworden ?

Wij eisen de onmiddellijke vrijlating van Ollie
Daarom nodigen we je uit voor een lawaaidemo aan de gevangenis van Bruigge. We spreken af 4 maart om 14:00 af aan het station.
Laat je stem horen

There would be noise demo 4.3.09 in Brugge.One guy was arrested 25.2.09 for skiping the food. The real reason seems to be that police would like to intimidate occupaiers of Lappersfort forrest

No comments: