Monday, January 12, 2009

STOP DE OORLOG TEGEN GAZA! Manifestatie op het Plein in Den Haag Dinsdag 13 januari

13.00 - 14.00 uur

Voor het eerst sinds het begin van de Israëlische aanval op Gaza komt de Tweede Kamer op dinsdag 13 januari plenair bijeen. Tijdens het wekelijkse vragenuurtje zal er ook over de crisis in Gaza gedebatteerd worden, met de mogelijkheid van het indienen van moties. Tot nu toe heeft de Nederlandse regering zich vierkant achter Israël gesteld en ze weigert de aanval op Gaza te veroordelen. Terwijl de VN inmiddels Israël van oorlogsmisdaden beschuldigt en tienduizenden mensen over de hele wereld de straat opgaan tegen deze bloedige oorlog, maakt de Nederlandse regering zich medeplichtig aan de dood van honderden Palestijnen.

Roep de Nederlandse regering op om zich tegen de aanval op Gaza uit te spreken! Kom dinsdag, tussen 13.00 en 14.00 uur, ook naar het protest voor de Tweede Kamer in Den Haag. Het is ook mogelijk om vanaf 14.00 uur het vragenuurtje in de Tweede Kamer bij te wonen (legitimatiebewijs niet vergeten!).

Op het Plein staat tevens de permanente tent van het platform 'Stop de Aanval op Gaza', waar actuele informatie over de oorlog en geplande acties te verkrijgen is.

Sluit je ook aan bij platform 'Stop de Aanval op Gaza' Meer informatie: www.palestina-komitee.nl

No comments: